Selectează o Pagină

Bucurestii • Program L-V 9:00 - 18:00

Program de Fidelitate

Livrarea si montajul sunt Gratuite

Cere detalii

Program de Fidelitate

Prioritatea noastra nr. 1 la RMT GASTHAUS SRL  a fost intotdeauna ca fiecare client sa fie multumit. Stim ca achizitia este doar un rezultat al faptului ca facem lucrurile bine si nu un scop in sine pentru noi. Legaturile durabile si increderea se construiesc in timp. De aceea dorim sa ai cat mai multe argumente sa ramai alaturi de noi pe termen lung si sa te recompensam pentru aceasta alegere.

PROGRAMUL DE FIDELIZARE

In ce consta, de fapt, programul nostru de fidelizare? In avantaje de care te bucuri pentru ca ai devenit client Start Mag . De la reduceri de preturi, acumulare de puncte pe care le poti preschimba in cupoane cadou sau cu care poti sa achiti viitoarele tale comenzi, am conceput un program care sa te motiveze sa ramai cu noi si sa te simti apreciat pentru deciziile luate.

Punctele de fidelitate

Pentru anumite produse, de cate ori cumperi de la Start Mag, valoarea comenzilor se contabilizeaza si se transforma in puncte de fidelitate, pe care ulterior le poti folosi la noi comenzi. Acestea vor fi valabile dupa 30 de de la data semnarii contractului de achizitie (si achitarea contravalorii)

Cum functioneaza?

Majoritatea produselor beneficiaza de puncte de fidelitate bonus, care se adauga in contul tau de client in momentul semnarii contractului. Acestea pot fi folosite pentru noi achizitii, dupa efectuarea platii din cadrul contractului de achizitie semnat de dvs cu noi. Exceptie de la aceasta regula o fac anumite produse aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de reduceri de pret.

Vrem sa facem lucurile usor de inteles, de aceea am creat un sistem foarte simplu. Pentru fiecare 50 de euro cheltuiti, primiti 1 punct de fidelitate. Daca ai achitat o comanda de 10.000 euro, primiti 200 puncte.
1 punct de fidelitate valoreaza 1 euro.

La ce poti folosi punctele de fidelitate?

De ce merita sa te intereseze punctele de fidelitate? Pentru utilitatea lor. Punctele de fidelitate se pot folosi pentru a plati partial sau integral comenzile la Start Mag sau pentru a achizitiona cupoane cadou pe care sa le daruiesti celor dragi.

Imediat ce ai in cont puncte in valoare de minim 100 euro (100 puncte), le poti folosi pentru a plati partial sau integral o noua comanda plasata prin site. Pentru a putea folosi punctele de fidelitate intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 100 euro.

Alte informatii utile despre punctele de fidelitate

•daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate;

•punctele de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul sau transformate in bani

Pentru detalii suplimentare privind programul de fidelizare OnSTOCK, contacteaza-ne la e-mail: office@onstock.ro

La achizitia unor echipamente de minimum 5.000 euro, puteti primi bonusuri speciale, in valaore de pana la 15% din valoarea comenzii, in functie de anumite tipuri echipamentele pe care noi sau furnizorii nostri le au in promotie.

Nota: Bonusurile speciale NU pot fi cumulate cu obtinerea punctelor de fidelizare!

Comenzi online
Alege momentul livrarii
Oferte Personalizate

Transport Gratuit

Telefon
Adresa

Bucuresti

Program L-V 9:00 - 18:00